Karin Randolph
Natuurgeneeskundige Praktijk voor Regenesis Therapie
Route Soest

Natuurgeneeskundige Praktijk voor Regenesis Therapie
Karin Randolph
Gallenkamp Pelsweg 11A
3768 HT Soest
Telefoon: 06- 250 23 180
E-mail: info@karin-randolph.nl

Vanuit Amsterdam:
Via de A1 de afslag Baarn/Soest nemen. Volg daarna de borden ‘Soest’ (N221). Bij Paleis Soestdijk de linker rijbaan aanhouden en nadat je in Soest bent aangekomen bij de rotonde linksaf. Bij de twee volgende rotondes de 1e afslag nemen. Bij de stoplichten linksaf door het centrum. Rij 3 kilometer rechtdoor en neem dan bij de rotonde de 1e afslag, Soesterbergsestraat.  Sla na 400 meter linksaf = Gallenkamp Pelsweg. Na 100 meter is de praktijk aan de linkerkant.

Vanuit Utrecht:
Via de A28, afslag Soesterberg richting Soest (N221). Bij de 1e stoplichten rechtdoor rijden en daarna de 1e weg rechts nemen = Gallenkamp Pelsweg. Na 100 meter is de praktijk aan de linkerkant.

Vanuit Amersfoort:
Via de N221 in Soest bij de 1e stoplichten rechtdoor rijden. Bij het volgende stoplicht rechts afslaan en daarna de 1e weg rechts nemen = Gallenkamp Pelsweg. Na 100 meter is de praktijk aan de linkerkant.

Vanuit Hilversum:
Via de N415 en de N221, bij Paleis Soestdijk de linker rijbaan aanhouden en nadat je in Soest bent aangekomen bij de rotonde linksaf. Bij de twee volgende rotondes de 1e afslag nemen. Bij de stoplichten linksaf door het centrum. Rij 3 kilometer rechtdoor en neem dan bij de rotonde de 1e afslag, Soesterbergsestraat.  Sla na 400 meter linksaf = Gallenkamp Pelsweg. Na 100 meter is de praktijk aan de linkerkant.

Vanuit Bilthoven:
Via de N234 rijd je bij de stoplichten rechtsaf Soest in, Koningsweg. Blijf rechtdoor rijden richting Amersfoort. Na 7,7 kilometer, op de kruising naar Amersfoort en Soesterberg, bij de stoplichten linksaf, Soesterbergsestraat. Daarna de 1e weg rechts nemen = Gallenkamp Pelsweg. Na 100 meter is de praktijk aan de linkerkant.
Bereken hier je route op Google Maps.

Voor het overzicht van de locaties, klik hier.